Beoordelingen

 

 
 
 
 
 
 
 
181 berichten.
Arthur Oomens Arthur Oomens schreef op juni 25, 2017 om 2:00 pm
SUPER SERVICE VAN LEBO CAMPERS!!! In het voorjaar 2016 bij Lebo campers een 23 jaar oude, maar nog nette camper aangeschaft. Afgelopen winter heb ik deze oude dame een facelift gegeven en ook technisch geupgrade, bepaald geen onaangename klus. Echter werden wij in de zomer van 2016 in Oostenrijk van de weg geplukt voor een gewichtscontrole. Mede omdat de voorruit bezaaid was met tol-stickers uit heel Europa, was ik ervan overtuigd dat het slechts routine was, temeer daar wij, door omstandigheden, reden met een vrijwel lege camper: wij hadden geen kleding, etenswaren of andere kampeerspullen etc. bij ons! De camper bleek tot onze verrassing veel te zwaar. Overigens niet ongebruikelijk bij campers uit de vorige eeuw! Terug in Nederland contact opgenomen met dhr. L Boom, eigenaar van Lebo-campers. Onmiddelijk bood hij zijn hulp en Coulance aan om het toelatingsgewicht van de camper te laten verhogen van 3100kg naar 3500kg. Hiervoor bleek een zeer ingewikkeld en bureacratisch proces noodzakelijk. In het kort als volgt: uitvoer naar Duitsland, daar aanpassing luchtvering, remmen en velgen/banden-maat, Duitse tenaamstelling, keuring door T�V, herinvooer naar Nederland en nieuwe voertuigdocumenten regelen bij RDW). Dit alles is volstrekt belangeloos door dhr. Boom georganiseerd en ge�ffectueerd. Een diep respect want zo'n service ben ik al jaren niet meer tegengekomen in deze wereld. Mijnheer Boom: waanzinnig bedankt voor uw hulp en ondersteuning, uw bedrijf krijgt van mij de beoordeling 10 met een griffel!!!
Ferdinand Ferdinand schreef op april 30, 2017 om 5:56 pm
Wederom prima service. De startaccu had na 10 jaar zijn beste tijd gehad. Bij mijn eigen  vakgarage waar de camper de laatste tijd voor onderhoud is zou een nieuwe accu inclusief montage maar liefst � 258,=  gaan kosten. Lex gebeld voor raad, maar hij was net door zijn accu's heen. De volgende dag had hij de nieuw bestelde al weer binnen. Kom deze kant maar even op, en u betaald slechts onze inkoops-prijs en d�t scheelde ons maar liefst ruim � 150,=Bij het uitstappen om 16.45 uur de vraag: koffie? Daarna werd de accu er ook nog "even" gratis ingezet en kon de korte vakantie richting Normandie toch doorgaan.
G. vd Lee/ H. Schellens G. vd Lee/ H. Schellens schreef op april 16, 2017 om 10:36 am
Bij veel camper bedrijven geweest op zoek naar DE camper, en hier stond ie!! Allereerst super aardig dat Lex op ons wilde wachten daar we in diverse files terecht kwamen, dus pas na sluitingstijd arriveerden. Maar dat kenmerkt al de service van Lebo. Geweldig geholpen, geadviseerd en garantie dingen worden allemaal zoals beloofd prima opgelost. Wij vinden Lebo echt een Topper.
Andreas Pieters Andreas Pieters schreef op maart 12, 2017 om 2:08 pm
Hebben in december onze eerste camper bij Lex gekocht een Hymer b544 zijn super tevreden nu bleek dat er een raam lek was. Na wat overleg met Lex via de mail is deze gisteren vervangen voor een ander exemplaar prima en snel geregeld. Na de koffie weer tevreden huiswaard gereden.
JOSINE Geertman -Aa JOSINE Geertman -Aa schreef op maart 9, 2017 om 12:33 am
We hebben belangstelling voor de aangeboden knauw sudwind 450 TF omver , maar kunnen pas vanaf ma.13 mrt.komen kijken .is dat mogelijk ? M.V.G. JOSINE Geertman -Aa
P Tobben P Tobben schreef op november 15, 2016 om 4:46 pm
We zijn enthousiast over de camper die we bij LEBO gekocht hebben. Geen gekke praatjes en hij doet wat hij afgesproken heeft. Na een half jaar camperen nog wat kleine aanpassingen kosteloos laten repareren. Prima service!
Roelf Postma Roelf Postma schreef op november 8, 2016 om 11:16 am
Wij hebben onlangs een auto gekocht via Marktplaats bij Lebo Campers. Tot volle tevredenheid! Fijn contact en een m��r dan prima service Een aanrader!
Kees en Bep Rijksen Kees en Bep Rijksen schreef op november 7, 2016 om 4:03 pm
Door toeval kwam ik op de website van Lebo terecht omdat ik Googelde naar een jonge , caravan met vloerverwarming. Bij Lebo stond precies wat wij zochten en er zat zelfs nog meer op en eraan dan wij zochten. Door Lex werden we verwelkomd met koffie en we mochten de caravan gaan bekijken. De afspraak was ook: Eerst de klik en dan pas spreken we over de prijs wat betreft de inruil van onze oude caravan. De klik was er direct dus werden we het over de prijs snel eens. Wel hadden we nog een cassette luifel erbij besteld en die werd pas in oktober geleverd. Al met al hebben we in augustus en september de caravan voor het eerst gebruikt en liepen we tegen een paar kleine dingen aan. ��n gaspit stopte ermee en ook de elektrische ontsteking van de oven werkte niet meer. Toen we thuis kwamen deed ook de mover niets meer. Toen de caravan in oktober terug moest voor de luifel zijn alle mankementen verholpen en is er zelfs een andere mover in gezet. Ook de luifel monteren kostte meer tijd en materiaal dan begroot maar dat is ook goed opgelost. Al met al geven wij Lebo een dikke 10 en iedereen die een camper wil aanschaffen : Ga naar Lebo! Wij hadden het geluk dat er op het juiste moment een caravan stond die aan al onze verwachtingen voldeed.
J.H. van Steenderen J.H. van Steenderen schreef op november 3, 2016 om 10:42 pm
Verleden jaar november had ik een Rimor Europeo camper bij Lex van Lebo gekocht�maar door omstandigheden was ik hem pas veel later gaan gebruiken.Waardoor er dus ook pas na 8 maanden wat kleine mankementen aan het licht kwamen,zoals de deur naar het toilet die klemde,een hor van het raam was losgeraakt,de kachel die naar diesel bleef stinken,de koelkast die niet automatisch naar gas overging. Toch met Lex contact opgenomen en hij heeft alles keurig bij garage Bikker laten verhelpen onder de noemer "Service". Bij Lebo kunt u gerust een camper kopen zijn aftersales is geweldig. Hans van Steenderen
A.Hendriks A.Hendriks schreef op oktober 19, 2016 om 5:47 pm
Bij Lebo campers terecht gekomen via internet. Wij hadden elders een camper gekocht maar deze beviel ons in het geheel niet. De afspraak bij deze officieele dealer in Rosmalen was afgesproken dat alles in goede staat zou worden afgeleverd. Helaas de ervaring bij deze Hymer dealer was een grote teleurstelling..... De eerste trip: Omnistor Luifel vol met gaten , Kranen werkten niet en gehele camper voorzien van Franse stopcontacten waar we niets aan hadden etc. etc. Dit was dus op zijn zachts gezegd balen! In overleg met Lex van Lebo waar we ondertussen een Hymer B-675 Automaat te koop hadden zien staan zijn wij er met hem uitgekomen om dan deze te kopen. Maar ik moest dan wel eerst groot rijbewijs C1 halen gezien het hoge gewicht van dezeHymer 675. Hij vertelde ons: " Dat is vrij eenvoudig te halen" Ondanks dat u 70 bent! Zo gezegd, zo gedaan. En warempel, binnen 4 weken geslaagd ! Hij had gelijk. En Inmiddels zijn wij voor een lange reis naar Spanje gegaan en van daaruit ook deze beoordeling. En dit keer dus �cht een Super camper! Uiteraard is er altijd wel iets maar dit kon via mail worden uitgelegd c.q. verholpen. Voor ons een zeer sympathieke eigenaar en dus ons inziens �cht een aanrader.
vermaas vermaas schreef op oktober 14, 2016 om 10:28 am
Ook voor ons was onderstaande van toepassing: Voor de tweede maal een camper gekocht bij Lebo. Wij waren zeer tevreden over de eerste camper en ook over deze aankoop zijn m��r dan tevreden. Wederom Gastvrije ontvangst en een goede afhandeling van de zaken die we tegen kwamen welke niet vielen onder garantie maar desalniettemin werden opgelost onder Service! Anja en Wim
Arnold de Groot Arnold de Groot schreef op oktober 12, 2016 om 2:07 pm
Voor de tweede maal een camper gekocht bij Lebo. Wij waren zeer tevreden over de eerste camper en ook over deze aankoop zijn we zeer tevreden. Gastvrije ontvangst en een goed afhandeling van de zaken die we tegen kwamen en die vielen onder de garantie. Arnold en Joke de Groot
Ton en Diana Reerink Ton en Diana Reerink schreef op augustus 5, 2016 om 2:04 pm
Beste Lebo Campers, beste Lex, Wij zochten een nieuwe vrijstaande satellietschotel van Travel Vision R6 Duo. Omdat wij in Oostenrijk wonen heeft Lebo Campers in zeer korte tijd ervoor gezorgd dat deze schotel rechtstreeks naar Oostenrijk werd verstuurd zodat wij nog in de zomer kunnen genieten van televisie kijken in de camper. Dus ook voor accessoires kunt U bij Lex van Lebo Campers goed terecht. Hartelijk dank hiervoor! Groeten uit Oostenrijk van Ton en Diana : http://landhausschober.eu
Ferdinand Schellinkhout Ferdinand Schellinkhout schreef op juli 1, 2016 om 3:57 pm
Weer aangenaam verrast door Lex en zijn service. Na vorig jaar op een goede manier geholpen te zijn bij het probleem fietsendrager van mijn buscamper, had ik behoefte aan een achteruitrij camera. Het liefst in combinatie met een radio en navigatie in een apparaat. Lex gebeld, hij deed een prima voorstel en bij het bedrijf Bikker is alles weer keurig ingebouwd. Ruim een jaar na aankoop, wederom prima service en fijn geholpen. Ook nu weer gewoon een bakje koffie
Harm Dijkstra Harm Dijkstra schreef op mei 11, 2016 om 4:19 pm
Hallo Lex,Hier dan het door mij beloofde berichtje dat ik zou plaatsen omdat ik dat al die jaren vergeten was..Ben 10-05-2016 bij je geweest om te kijken naar de Hymer S-820.Ik zag jou en ik dacht die is ook nog niks veranderd altijd schik en de koffie klaar.Zei tegen Lex dat is minimaal 3,5 geleden dat ik jou weer zie, na het kopen van de Hobby 690 Toen zei hij: " da's denk ik veel langer geleden"En inderdaad het was waar, het is ondertussen al weer  5,5 jaar geleden dat ik deze Hobby bij hem kocht.De Tijd vliegt en zo zie maar hoe goed de Camper is, ben er nog nooit mee terug hoeven te gaan.Kwam weer thuis en keek a'vonds nog een keertje op de site naar de Hymer en wat bleek?   Camper al verkocht! Gr van mij tot ziens of horens.
Wendy en Rick de With Wendy en Rick de With schreef op mei 9, 2016 om 8:25 pm
Sinds 4 mei zijn wij de trotse eigenaren van een Hymer Grand Canyon camperbus. Wij wonen vlak bij Lebo Campers en fietsen regelmatig langs het bedrijf. Lex was altijd gastvrij als we weer een mooie bus bij hem zagen staan maar omdat we erg vertrouwd waren met onze VWCalifornia stelden we een aankoop altijd uit. Totdat enige weken geleden een hele mooie bus bij LEBO van de trailer afgereden werd. Na een bezichtiging en een proefrit besloten de VW California toch te vervangen voor deze prachtige bus. Lex heeft ons goed geholpen en zorgde ervoor dat eventuele extra wensen werden uitgevoerd. We zijn goed geholpen, gastvrij ontvangen, persoonlijk benaderd en we hebben er vertrouwen in dat eventuele nagekomen probleempjes opgepakt zullen worden. Wij bevelen LEBO campers zeker aan! Met vriendelijk groet, Wendy en Rick de With
Jan en Ludy Moens Jan en Ludy Moens schreef op mei 7, 2016 om 1:11 pm
Wij hebben ook onlangs een camper gekocht bij Lebo. We waren�het eigenlijk niet van plan om een andere camper te kopen, maar deze kwam gewoon op ons pad!! Wij gingen gewoon eens kijken en een praatje maken. Dat klikte meteen goed. En van het een kwam het ander. Wij moesten��een automaat hebben en laten ze er nu maar liefst op dat moment 4 hebben staan! Bij de tweede wisten we het meteen, deze ging het worden, we hebben nog nooit zo snel een camper gekocht! Dus er moest even onderhandeld worden en ook dat ging erg goed.�� De huidige ingeruild en deze mee genomen. Uiteindelijk blijkt het een zeer goede keuze te zijn geweest en hebben net inmiddels een reis naar Marokko van dik 12.000 km achter de rug , zonder een centje pijn. U kunt goed bij Lebo Campers terecht, en wat hij belooft, dat komt hij ook echt na. Lebo, bedankt voor de goed service!! Vriendelijke groet, Fam:J. Moens
Thea en Dave Waplington Thea en Dave Waplington schreef op februari 24, 2016 om 11:15 am
Wij hadden een campertje met bovenslaper, helemaal naar ons zin, toen ontdekten ze bij mij een hersentumor waaraan ik geopereerd moest worden, geheel verlamd kwam ik uit de operatie en  na vele maanden ziekenhuis en revalidatiecentrum ben ik uiteindelijk weer op de been gekomen, mede door in het vooruitzicht te houden om weer van het camperleven te mogen genieten... Maar toen stonden we voor een dilemma? Ons zo geliefde campertje was niet meer toereikend voor mij, iedereen raadde ons aan om zoveel mogelijk genieten wat er te genieten valt en zo kwamen we bij LEBO campers terecht en daar stond precies de camper die we nodig hebben, twee losse bedden (niet meer klimmen) en een grote garage, een Hymer 674.We waren op slag verliefd! Maar zo plotseling...Hoe moest dat financieel dan? Lex gaf ons een redelijke prijs terug voor ons oude campertje, en na wat vieren en vijven kregen we een lening op 1 voorwaarde, het bedrag moet binnen 2 en half jaar ingelost worden, omdat wij dan de leeftijd van 70 jaar hebben bereikt, dus viel ons maandbedrag wel erg hoog uit, maar we gingen er toch voor...We waren helemaal gelukkig! Totdat we een bericht van Lex kregen dat hij ons oude campertje zoals elke camper bij de verkoop Bovag had laten keuren, en daarbij bleek dat gedeeltelijk de bodem slecht was, wij zaten er vreselijk mee, maar hebben het ook echt waar niet geweten!Hij mailde ons de foto's en rekening van de reparatie waar hij voor kwam te staan, en die was niet mis! Voor hem zat aan de hele deal nu geen winst meer op en verwachtte dus een vergoeding terug...Ik vertelde hem in wat voor situatie wij verkeerden, ook financieel... Hij wenste ons toen veel geluk met de camper hij liet het erbij, en dat we er nog maar heel veel plezier me mochten beleven. Hulde aan Lex van LEBO campers!!! Hij is niet alleen betrouwbaar! Maar ook erg sociaal!! Met dank van Thea & Dave.
Ferdie en Liana Ferdie en Liana schreef op januari 31, 2016 om 2:05 pm
Hoi Lex, Niets dan lof voor LEBO Campers...... Het was liefde op eerste gezicht, maar toch een moeilijke beslissing! Je kan je centen maar 1 x uitgeven! Jij had daar alle begrip voor en bleef maar lopen met de koffie.... Je beloofde g��n koeien met gouden horens en je was recht door zee...een man naar ons hart!!!! Geen 3 delig costuum met stropdas, en gladde praatjes. Onze complimenten man, we zijn z����� ontzettend blij met onze Chausson Champ!!!!! We komen zeker nog eens terug gewoon voor een bakkie, en de volgende zal ook zeker bij jou vandaan komen. Liefe groetjes Liana en Ferdie uit Loenen aan de Vecht
Gerard en Willy van Kerkhof Gerard en Willy van Kerkhof schreef op november 6, 2015 om 1:13 pm
We hebben begin september onze camper ingeruild voor een andere bij Lex. De gesprekken liepen soepel en ongedwongen, we hadden er een goed gevoel bij en nog steeds, alle mankementen aan de gekochte camper werden opgelost. We kunnen niet anders dan positief zijn over dit camperbedrijf. Lex komt alle afspraken na. In december gaan we de camper goed uitproberen, want daar hebben we door omstandigheden nog niet echt de tijd voor gehad. Tot nu toe zijn we zeer tevreden. De klant is bij Lex