Beoordelingen

 

 
 
 
 
 
 
 
181 berichten.
Ralf en Karin Borchert Ralf en Karin Borchert schreef op oktober 2, 2023 om 7:51 am
Wij hadden in 2020 bij Lex een prachtige Carthago gekocht. Alles was perfect geregeld,en zeer zeker de nazorg. Zijn manier van werken is in een woord: PERFECT! We zijn inmiddels naar Spanje verhuisd en het bleek toch moeilijker dan gedacht om de camper op Spaans kenteken te krijgen. Lex bood ons aan om de camper voor ons te verkopen. Wij hebben de camper bij hem neer gezet, alle papieren afgegeven en zijn terug gegaan naar Spanje. Binnen 2 weken had Lex de wagen verkocht en stond het geld op onze rekening. Dit noem ik gewoon geweldig...een hele vette chapeau. Dus ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor een camper: Lebo. Dit is geen advertentie maar gewoon een verhaal zoals het echt gegaan is. Nogmaals Lex, Bedankt , Muchos Gracias.
Ed en Ans Brands Ed en Ans Brands schreef op juni 4, 2023 om 5:52 am
We hebben eind november een buscamper gekocht bij Lex. Zeer goede en vriendelijke ontvangst. Hadden na een paar weken een klein dingetje aan de camper. Wat prima is opgelost. Dus door deze ervaring bevelen we Lebo zeker aan.
Willem van Ginkel Willem van Ginkel schreef op augustus 22, 2022 om 4:28 pm
Vorig jaar bij Lebo een Hymer camper gekocht. Zeer prettige onderhandelingen gevoerd met Lex op een open en eerlijke manier. In april de camper opgehaald. Een paar kleine dingetjes zijn zonder problemen opgelost. Absoluut prima service. Een top bedrijf met aan het roer een bijzonder aardige eigenaar Lex. Een aanrader om een camper te kopen.
Estelle Estelle schreef op januari 23, 2022 om 10:56 am
Wij hebben een prachtige camper gekocht bij Lex en zijn uitermate tevreden over de service. Hele fijne camper die piekfijn afgeleverd werd. Lex begeleid het aankooptraject op een hele prettige wijze, de mankementen die we tijdens het gebruik nog tegen kwamen werden naar behoren en probleemloos opgelost. Fijne ervaring bij dit bedrijf!! Aanrader!
Dirk Dirk schreef op oktober 29, 2021 om 12:18 pm
Van de zomer een prachtige Carthago gekocht bij Lex. Goede service, prettige gesprekken en nette afhandeling. Na een maand nog wat kleine puntjes en een aanpassing van de fietsendrager zonder problemen opgepakt. Petje af voor het hele verkooptraject en de nazorg!!!
Dirk en Bea Dirk en Bea schreef op juli 4, 2021 om 6:20 pm
Op de site van Lebo zagen wij een mooie Malibu . In coronatijd konden wij de camper bekijken omdat de camper buiten stond. We kregen de ruimte om met de camper te rijden en thuis de fietsen in de garagebox te plaatsen. Dat paste prima. Bij gebruik bleken er kleine mankementen. In overleg met Lex werden deze door de garage opgelost. Na 2 maanden kregen we storingen aan de koelkast. Ook deze werden kosteloos verholpen. Chapeau voor de service!
W Waardenburg W Waardenburg schreef op juni 17, 2021 om 6:01 pm
Wat een top ervaring van ouderwetse service! Ik stond in de buurt van Lebo campers op een camping en een bovenkasje van mijn Hymer camper begaf het en dan kan je niet meer fatsoenlijk rijden. Zonder dat ik klant van Lebo was werd dit super opgelost en nog voor nop ook! Ik kon ook nog speciaal gereedschap lenen om het makkelijk te monteren. Echt een top ervaring.
A. Brand A. Brand schreef op juni 9, 2021 om 8:02 am
In oktober 2020 bij Lebo een camper gekocht. Nadat wij deze opgehaald hadden direct de stalling in. Pas in maart voor de 1e keer op pad gegaan. We moesten alles nog ontdekken qua werking e.d. Het is toen prima bevallen. Bij de volgende trip helaas pech gehad. Doordat we vergaten het gas uit te doen een klein brandje gehad. Hierop de verkoper gebeld (op zondag) die ons prima hielp en direct doorverwezen naar de juiste plek voor herstel. Alle gemaakte afspraken c.q. toezeggingen zijn nagekomen. Prima adres om afspraken mee te maken. Je kun altijd bellen. Prettig in de omgang. Prima adres om zaken te doen.
Leny en Jan Kloosterman Leny en Jan Kloosterman schreef op oktober 24, 2020 om 2:05 pm
Begin september een mooie Knaus camper uit 2002 bij Lebo gekocht. Prettige ontvangst, goede voorlichting, We zijn er 2 weken mee op weg geweest en zeer tevreden. Een reparatie onderweg werd door Lex netjes afgehandeld. Als je op zoek bent naar een camper een fijn adres om zaken mee te doen.
Ralf en Karin Borchert Ralf en Karin Borchert schreef op oktober 11, 2020 om 8:06 am
Op zoek naar een Camper kwamen we via internet bij Lebo terecht. We zagen een camper die ons wel aansprak , maar vanuit Zuid Limburg is Meerkerk toch net niet naast de deur. De positieve berichten over Lex deden ons toch besluiten naar Meerkerk af te reizen waar wij door Lex op zijn typische wijze begroet werden met: Koffie. Op het moment dat we de de campers gingen bekijken was hij ook snel klaar: ga je gang en ga er maar in lekker proberen in te slapen.... Hij liet ons in alle rust alle campers bekijken maar stond wel altijd voor alle vragen klaar. Geen verkooppraatjes, geen gepush. Wij vielen voor een prachtige Cartago Chic C- Line. Aangezien we er snel mee op pad wilden haalde Lex alles uit de kast om de auto rijklaar te maken en leverde hem zelfs op een zaterdag op. De uitleg was mega goed...die man weet echt waar hij het over heeft. We vertrokken meteen voor een 4 weken trip naar Zweden en liepen ondanks de prefekte uitleg van Lex toch diverse keren tegen wat vragen op. Een mailtje naar Lex en hoppa binnen een uur (zelfs in weekend) een passend antwoord. Wij zijn helemaal content over Lex en Lebo...een hele vette dikke Chapeau. Hier ben je echt noch ouderwets KLANT. Ralf en Karin Landgraaf
Eric fen Dekker Eric fen Dekker schreef op oktober 9, 2020 om 6:19 pm
Een jaar geleden een Hymer B574 bij Lex gekocht. Nu een jaar later hebben we enorm genoten van de vele tripjes die we gemaakt hebben en is onze camper echt ons tweede huisje geworden. Dit weekend probleempjes gehad met de boardaccu... ik belde Lex die super behulpzaam was en vandaag al alles heeft opgelost. Super service en bedankt voor de goede zorgen Lex. Top!
Yolanda Missler Yolanda Missler schreef op september 18, 2020 om 10:01 am
In 2018 een Chausson camper gekocht bij Lebo. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Enkele kleine gebreken prima verholpen tijdens garantieperiode. Toen we dit jaar door omstandigheden de camper moesten verkopen, een goed advies gekregen en uiteindelijk de camper tegen goede prijs weer kunnen verkopen.
A. Hoedemakers A. Hoedemakers schreef op juli 4, 2020 om 8:18 am
Vorig jaar bij LEBO een camper van bouwjaar 2000 gekocht , een beetje laat in het jaar omstreeks augustus! We zijn er wel nog een aantal keer mee weggeweest zonder problemen. Voordat hij vorig jaar in de stalling ging alles nog even geïnspecteerd, en zo ook de bodem van de camper. We ontdekten toen een paar slechte plekjes in de bodem , maar wel nog binnen het half jaar garantie. Gelijk maar Lex van LEBO opgebeld en dit gemeld. Geen enkel probleem was het antwoord. Omdat de camper al in de winterstalling stond , was het voor LEBO geen enkel probleem om het dan maar naar April 2020 te verzetten dat was dus 8 maanden verder i.p.v. 6 maanden. Alles is nu dus naar tevredenheid verholpen zoals afgesproken! Lex bedankt voor de geweldige service! En inmiddels hebben we LEBO al bij verschillende mensen aanbevolen. Als we besluiten om ooit een andere Camper te kopen , gaan we op zeker weer naar LEBO!
Wim Wim schreef op december 6, 2019 om 10:29 am
In juli een camper bw.jr. 2017 met weinig km's gekocht bij Lex (Lebo). Augustus op vakantie naar Frankrijk er mee. Onderweg constateerden wij abnormale trillingen bij vollast van de motor. Toch de vakantie er mee af kunnen maken. Bij thuiskomst via de huisgarage (Bikker) van Lex en Fiat dealer diagnose gesteld: defecte aandrijfas. Onder garantie van Lex met nog wat andere kleinigheden gerepareerd. (geen coulance van Fiat gekregen). Probleem is afdoende verholpen. Lex doet wat hij belooft. Prima bedrijf.
Koenraad de Klerk Koenraad de Klerk schreef op november 14, 2019 om 7:51 pm
Aflopen augustus (2019) kochten we bij Lex onze eerste camper. Best snel. Een aparte verschijning, wij waren meteen verliefd. 17 jaar oud maar in prima staat. Lex doet wat hij zegt. Nette beurt en alles nagekeken. Wat niet goed is wordt vervangen. Fietsenrek in de garage erbij gehad (gaaf, je fietsen binnen :-)). Bij de oplevering was nog helaas niet alles in orde. Lex baalde daar zelf ook van. We zijn gewoon voor een proefweekend (Veluwe en Maasbommel (aanrader!) op pad gegaan. De puntjes die we verder nog vonden zijn toen gewoon meegenomen. Vervolgens zijn we 2 weken naar Frankrijk geweest. Probleemloos. Geen slag verkeerd, alles werkte perfect (dat was met huurcampers die veel jonger waren wel eens anders). Na Frankrijk nog 2 dingen en ook die werden opgelost. De camper staat nu in stalling, en vanaf het voorjaar gaan we weer genieten. Lex is altijd (af en toe tè) bereikbaar en denkt altijd mee. We gaan een paar jaar genieten en komen vast wel weer terug. Dank Lex. K+I
jos zwaans jos zwaans schreef op september 28, 2019 om 9:00 am
Hoi lex , allereerst nogmaals bedankt voor je hulp met het vinden , en bellen, voor een piagio mp3 drager voor achter de bus camper. ik had zelf nooit zo goed kunnen verwoorden aan deze mensen wat mijn/de bedoeling was, i.v.m. een drager voor een mp3 piagio. Succes met je mooie bedrijf , en ik houd je op de hoogte met de ontwikkelingen in deze . vriendelijke groet Jos zwaans.
Marcel Vermeltfoort Marcel Vermeltfoort schreef op augustus 21, 2019 om 11:56 am
Camper gekocht bij Lebo.We zijn met vakantie geweest en bij thuiskomst hadden we enkele puntjes,waaronder de Truma warmwater boiler. Deze werkte niet op gas .Afspraak met Lebo gemaakt en de camper via Lebo naar een TCC in Numansdorp gebracht en de camper na 1 week weer opgehaald. Onze dank voor de geweldige service en garantie.
Theo Verpalen Theo Verpalen schreef op augustus 18, 2019 om 4:15 pm
Twee jaar geleden onze eerste (compacte) camper gekocht bij Lebo. Nadat we er enkele keren mee op vakantie waren geweest, bleek de camper, die overigens technisch prima in orde was, voor ons toch net iets te krap te zijn. Afgelopen juni hebben we besloten de camper bij Lebo in te ruilen voor een iets ruimere met ook wat meer luxe. Door onze ervaring met- en betrouwbaarheid van- Lebo campers hebben we geen moment getwijfeld om weer met Lex ‘in zee te gaan’. Lex komt zijn beloftes na. Eventuele mankementen worden keurig gerepareerd. We weten waar we de volgende keer naartoe gaan. Als je een betrouwbaar adres zoekt voor de aanschaf van een camper is Lebo (Lex) echt een aanrader.
Fons Vreezen Fons Vreezen schreef op augustus 13, 2019 om 11:58 am
Wil middels dit schrijven mijn complimenten geven aan Lex, de reden hiervoor is dat wij afgelopen week een camper hadden aangekocht (wat later bleek te impulsief), nadat er een paar dagen overheen waren gegaan kwam de twijfel of dit wel de juiste keuze was. Vandaag zijn wij voor een 2e bezichtiging weer naar Lex gegaan en kwamen er toen achter dat de camper toch niet datgene was wat wij voor ogen hadden, Lex voelde dit en kwam gelijk met een voorstel de aankoop te annuleren en samen te gaan zoeken naar de voor ons juiste camper. Kan niet anders aangeven dan dat dit voor ons een opluchting was en wij het zeer waarderen wat Lex heeft gedaan, het blijkt dat er dus wel nog verkopers zijn die niet alleen aan de verkoop/geld denken maar meedenken in oplossingen, Lex wilde zelfs zover gaan dat als wij toch besloten deze te kopen wij binnen een jaar (als de camper toch niet beviel) het aankoop bedrag terug konden krijgen bij aankoop van een andere camper, ik bedoel maar. Dus niets anders dan lof voor Lex en zeker aan te bevelen vol vertrouwen een camper bij Lebo te kopen, na een bakje koffie gingen wij met een goed gevoel hart huiswaarts. Nogmaals bedankt Lex.
Wim van der Grijn Wim van der Grijn schreef op augustus 12, 2019 om 3:06 pm
Wij hadden problemen met onze TV en schotel. Schotel was perfect maar geen beeld. Na zelf diverse pogingen ondernomen te hebben contact gezocht met Canal Digitaal. Na veel technisch "geneuzel" en adviezen nog steeds geen beeld en advies gekregen om nieuwe ontvanger te kopen. Uiteindelijk de camper gestart en naar Lex gereden. Dit had ik eerder moeten doen. Hij heeft er echt verstand van en tussen de bedrijven door heeft hij alles keurig opnieuw ingesteld en afgesteld. Dit was nog service na een jaar en ik kreeg nog koffie toe. Super gedaan Lex en ik beveel LEBO zeker aan bij vrienden en bekenden.